تبلیغات
صدای گودگز - زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

پنجشنبه 3 مرداد 1392 03:42 ب.ظنویسنده : صدای گودگز

 

طرز تهیه زولبیا و بامیه 

مواد لازم  زولبیا

--------------

ماست  1  لیوان  450 گرمی

نشاسته  450 گرم

آرد گندم 3 قاشق غذا خوری

جوش شیرین یک سوم قاشق چای خوری

زعفران 1 قاشق مربا خوری (در صورت تمایل)

 

----------------------

مواد لازم برای شهد:

شکر 1 لیوان

آب نیم لیوان

گلاب یک سوم لیوان

زعفران به میزان لازم

هل ساییده شده به میزان لازم

عسل 1 قاشق

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری (اگر نبود 3قاشق آبلیمو)

------------------

 

 

ابتدا شر بت را جداگانه تهیه کنید

برای تهیه شربت آب را در قابلمه کوچک به شکر اضافه کرده و بقیه مواد شهد را هم اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم . نکته اینکه شکر را هم نمی زنیم تا خودش حل شود

-------------------

 تهیه مواد خمیر زولبیا

نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.

مواد را در جای گرم حدود هفت ساعت می گذاریم .

-------------------

  و در حین به هم زدن گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. من تو ظرف سس ریختم در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم  حدود 40 ثانیه و پس از شفاف شدن آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود

 



  - 
برچسب ها: طرز تهیه زولبیا ،
لینک های مرتبط: سمبوسه هندی ،
آخرین ویرایش: - -

 
دوشنبه 14 اسفند 1396 09:53 ب.ظ
وای، این مقاله بسیار متناقض است، خواهر جوانم این گونه چیزها را تحلیل می کند، بنابراین من هستم
رفتن به او اطلاع رسانی
چهارشنبه 9 اسفند 1396 09:43 ق.ظ
بخش جذاب از محتوا. من فقط بر روی وب سایت شما و در سرمایه ی سرمایه ی خودم تكیه كردم تا ادعا كنم كه در واقع از پست وبلاگ شما بهره مند شدم.
به هر حال من به شما افزوده خواهم شد و حتی موفقیت من به سرعت به سرعت دسترسی خواهید داشت.
جمعه 4 اسفند 1396 07:12 ب.ظ
من با مهارت های نوشتاری شما و همچنین طرح بندی وبلاگ خود به شدت تحت تاثیر قرار می گیرم.

آیا این موضوع پرداخت شده است یا خودتان آن را سفارشی کردید؟ به هر حال نگه داشتن با کیفیت عالی نوشتن، آن را
برای دیدن یک وبلاگ بزرگ مانند این امروز نادر است.
یکشنبه 30 مهر 1396 11:00 ب.ظ
این مطلب تون هم خوب بود
یکشنبه 30 مهر 1396 10:35 ق.ظ
ممنون عالی بود
چهارشنبه 15 شهریور 1396 04:52 ب.ظ
Superb, what a website it is! This webpage provides helpful information to us, keep it up.
دوشنبه 16 مرداد 1396 11:51 ب.ظ
My partner and I absolutely love your blog and find many of your post's
to be exactly what I'm looking for. can you offer guest writers to write content for yourself?
I wouldn't mind composing a post or elaborating on many of the subjects you write about
here. Again, awesome web log!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر