تبلیغات
صدای گودگز - توپک خرمایی

توپک خرمایی

پنجشنبه 3 مرداد 1392 03:50 ب.ظنویسنده : صدای گودگز

 

 

خرما سرشار از مواد مغذی و انواع ویتامینها می باشد.ولی بعضی از افراد مخصوصا کودکان تمایلی به خوردن آن ندارند......این توپک ها هم سفره های افطار شما را قشنگ تر میکندوهم میتوان به عنوان عصرانه با شیر یا چای میل کرد.....

مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور= 3 بسته

خرما =500 گرم

گردوی پودر شده =3 قاشق غذاخوری

هل آسیاب شده =نصف قاشق مربا خوری

دارچین= نصف قاشق چایخوری

پودر نارگیل= 3 قاشق غذاخوری

گلاب =3 یا چهار قاشق غذاخوری

پودر نارگیل+ ترافل رنگی برای تزیین به میزان لازم

------------------------

طرزتهیه:

بیسکوییت ها را در غذا ساز پودر میکنیم.پوست و هستهءخرما را گرفته باچنگال خوب نرم میکنیم.تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم.

از مواد به اندازه گردو برداشته ودر دست به حالت توپ درمیاوریم.به دلخواه در ؛پودر پسته؛پودر نارگیل ویا ترافل میزنیم .میتوان از شکلات آب کرده سفید و سیاه برای تزیین هم استفاده کرد......بهتر است برای اینکه مواد به دست نچسبد در یک کاسه کمی آب و گلاب را مخلوط کنید و دست را با این محلول مرطوب کرده و توپک ها را درست کنید.



  - 
برچسب ها: توپک خرمایی خرما ،
لینک های مرتبط: زولبیا ، سمبوسه هندی ،
آخرین ویرایش: - -

 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.